piatok 14. októbra 2011

Skutočné nevesty - Lucia a Deniz

Pre Luciu a Deniza sme vyčarovali túto krásnu modro-bielu svadbu, ktorá sa konala v reštaurácii Parlamentka. Luciine obľúbené kvety sú hortenzie a preto sme sa rozhodli, že svetlomodré hortenzie vytvoria jadro kvetinovej výzdoby. V minimalistickom priestore reštaurácie tieto bohaté kvety nádherne vynikli vo vysokých vázach a vytvorili ilúziu obláčikov vznášajúcich sa v priestore.


Typickým tureckým prvkom vo výzdobe boli modré oká - turecké amulety nazar, ktoré spolu s perníčkami dostali hostia aj ako malý darček. Tieto amulety ochraňujú pred zarieknutím a negatívnymi energiami. Ich hojná prítomnosť určite prispela aj k hladkému priebehu tejto svadby :) 


Terasa reštaurácie bola vyzdobená bielymi lampiónmi a v kombinácii s kvetinovými dekoráciami prispela k vytvoreniu prímorskej atmosféry. Svadba Lucie a Deniza je dôkazom, že prvky jednotlivých kultúr sa dajú veľmi pekne skombinovať, ak sa staví na jednoduchosť a cit. Lucii a Denizovi prajeme v manželstve len to najlepšie a veľa šťastných spoločných okamihov!








Foto: Zalán Schuster

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára