štvrtok 3. mája 2012

Kytice na zjedenie

Leto sa nám blíži a s ním aj sezóna chutného a šťavnatého ovocia. To nesmie chýbať na žiadnej letnej svadbe - na tortách, zákuskoch, či len tak v ovocných misách. Ovocie je najlepšia pochúťka na zahryznutie, osvieženie ako aj uspokojenie mlsného jazýčka. V kombinácii s čokoládou je absolútne neodolateľné - preto sa na veľa svadbách stali hitom čokoládové fontány. Wedday vám teraz prináša absolútnu novinku na slovenskom trhu, kombináciu ovocia, čokolády a kvetinovej výzdoby - kytice na zjedenie!


Ovocné kytičky sú výborným riešením pre nevesty, ktoré chcú na svadbe zaujať zaujímavým nápadom, ponúknuť originálnu prezentáciu občerstvenia alebo aj zabiť dve muchy jednou ranou a kvetinovú výzdobu nahradiť týmito skonzumovateľnými pestrofarebnými kráskami.


Základom kytíc je kvalitné čerstvé ovocie podľa sezóny, ktoré si nevesta môže prispôsobiť chuti vlastnej i svadobných hostí - voňavé jahody, šťavnatý ananás, sladké hrozno, chrumkavé osviežujúce jabĺčka a veľa ďalšieho chutného ovocia. Navyše toto všetko môžete doplniť čokoládou - horkou, mliečnou, či bielou - takou, na akú sa vám zbierajú slinky. Tieto nápadité kytice sa tam môžu stať výborným doplnkom každého svadobného stola podľa nevestiných želaní.














Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára