pondelok 11. augusta 2014

Morská svadba od Wedday

Je tu leto a k nemu patrí slnko, more, pláž, farby, osviežujúce drinky, zábava, dovolenka...
My vo Wedday síce nemôžeme oddychovať, lebo práve máme pracovnú sezónu v plnom prúde, no vďaka našej morskej svadbe sme sa predsa len na chvíľu ocitli v diaľavách morských vôd. Splnil sa nám tak trošku aj sen, lebo doteraz si ešte ani jedna naša nevesta nevybrala túto tému a pritom je to tak krásne! No posúďte sami, ako sa vám páči azúrová v kombinácii s pieskovou a bielou - to boli nosné farby na akých sme sa s našou nevestou Zuzkou dohodli a tak sme ladili všetko od svadobných oznámení
a ostatných tlačovín, cez  sladkosti, výzdobu, až po jednorázové plážové svadobné fotoaparáty.
 


A prečo práve more? To nie je žiadna náhoda, Zuzka a Paul su vášniví potápači, preto im bola táto téma tak blízka a rozhodli sa ju vyzdvyhnúť na svojej svadbe. Hostina sa konala v presklennej zimnej záhrade v kaštieli RVS Studené, za sklami priestoru je fontána a v pozadí bazén. Keď sme použili na stoličky tyrkysové mašle, krásne to priestor oživilo a zároveň prepojilo s exteriérom. Jemnými krémovými doplnkami a bielo - krémovými kvetmi sme to všetko zjemnili.

 
Potrpíme si na dokonale zladené nastretie stola, tentokrát to bol morský motív v podobe jemných mušličiek, piesku a špagátu, ktorým sme dotvorili tyrkysovo hnedé svadobné tlačoviny, sviečky a kvetinové aranžmány. Pieskové svadobné nastierania sme previazali namorníckym uzlom. Dokonca sa nám podarilo zohnať aj jednorázové svadobné fotoaparáty v tyrkysovej farbe mora :)


Svadobná hostina sa nezaobíde bez sladkých dobrôt. U nás nechýbali drobné cupcaky tématicky zdobené tyrkysovými kvietkami. Elegantne naservírované na sladkých stoloch boli k dispozící pre všetkých, ktorí si radi pochutia na dobrých a kvalitných dezertoch.


Nechýbala ani morská svadobná torta, ktorú zdobil jemný tyrkysový marcipán a živé kvety spoločne s drobnými mušličkami. Predsízna práca mala aj náležité ocenenie. Podávala s vanilkovou zmrzlinou a bola nepochybne príjemným a osviežujúcim záverom letnej svadobnej hostiny.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára